Onze tarieven

Service en onderhoud en APK

  • Kleine beurt

Oliefilter vervangen, olie verversen, vloeistoffen controleren en inspectie op o.a. remmen, verlichting, ruitenwissers, profieldiepte en bandenspanning.


  • Grote beurt 

Oliefilter vervangen, olie verversen, vloeistoffen controleren, (indien nodig) brandstoffilter vervangen, (indien nodig) bougies vervangen en inspectie op o.a. remmen, verlichting, ruitenwissers, profieldiepte en bandenspanning.


  • (Voorkeuren)  APK -keuring 

Wij kunnen uw auto voor u voorkeuren danwel de gehele apk-keuring op ons nemen. Dan kunnen wij u tijdig informeren hoeveel kostten er gemoeid zijn om tot een volledige nieuwe APK-keuring te komen.


Aangezien bij Oldtimers de onderdelen e.d. schaars zijn is het moeilijk om vaste prijzen voor bovenstaande diensten te rekenen. Wij zullen u vooraf zoveel mogelijk een indicatie geven van kosten van  de te bestede uren en materialen. Hierbij merken wij op dat onze prijzen zeer concurrerend zijn, omdat wij nagenoeg geen overheadkosten hebben en deze kosten dus niet hoeven door te belasten.Laswerk

  • Beoordeling laswerk (€25,-*)

Naar aanleiding van beoordeling voor eventueel laswerk, kunt u van ons een offerte ontvangen voor de kosten van het laswerk.


  • Beoordeling laswerk op locatie (€40,-* + €0,30 p/km)

Wij kunnen ook op uw locatie bovenstaande beoordeling uitvoeren.


Bij aanvaarding van de offerte worden de kosten van een beoordeling in mindering gebracht op de factuur.

Haal en breng service

Bij afname van een van bovenstaande diensten kunnen wij desgewenst uw auto ophalen en weer terugbrengen. Dit is van onze kant een service naar u toe.

Projecten en restauratie

  • Projecten en restauraties gebeuren altijd in overleg en aan de hand van een offerte.